kinderfeestje

Wij vinden het erg leuk als u een kinderfeestje in onze speeltuin wilt organiseren.

 

Dit kan op de woensdagmiddag en kost € 8.00,- per kind met lidmaatschap. Zonder lidmaatschap is de prijs 9.00 per kind. Inclusief onbeperkt limonade en friet met snack en een ijsje voor elk kind en gebruik van de speeltuin.


U krijgt een grote picknicktafel xxl tot u beschikking, deze leuke plek in de speeltuin kunt u zelf versieren. Bij slecht weer kunt u gebruik maken van onze binnenruimte.


Kinderfeestje reserveren of benieuwd naar de mogelijkheden  neem contact met ons op.Een verjaardag op zaterdag of zondag is ook mogelijk bij ons. Een optie op een datum houden wij 4 dagen vast daarna vervalt de optie. 

Op het moment van reserveren vragen wij een aanbetaling. Bij het annuleren van een feestje bent u een deel van de reserveringskosten kwijt.

Voor meer informatie hierover kunt u      contact opnemen met ons.

Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor op uw kinderfeestje? Als Speeltuin faciliteren wij zelf geen activiteiten. Wel werken wij samen met Locohippo. Locohippo biedt leuke betaalbare activiteiten voor op kinderfeestjes. Wie is de Mol, Expeditie Robinson, Spionnenfeest en nog veel meer activiteiten in de speeltuin? Met behulp van een handig en compleet draaiboek word je door Locohippo geholpen bij de voorbereiding en aankleding van een origineel verjaardagsfeestje. 

 

Dit pakket is speciaal voor verjaardagen en niet bedoeld voor BSO's en scholen, hiervoor hebben we andere leuke activiteiten.

 

Neem contact op met Locohippo voor de mogelijkheden via www.locohippo.com