kinderfeestje

Wij vinden het erg leuk als u een kinderfeestje in onze speeltuin wilt organiseren.

 

Dit kan op de woensdagmiddag van 1 april tot 1 oktober en kost € 8.00,- per kind met lidmaatschap. Zonder lidmaatschap is de prijs 9.00 per kind. Inclusief onbeperkt limonade, friet met snack, een ijsje voor ieder kind en gebruik van de speeltuin.


U krijgt een grote picknicktafel xxl tot u beschikking, deze leuke plek in de speeltuin kunt u zelf versieren. 


Kinderfeestje voor de woensdagmiddagen reserveren of benieuwd naar de mogelijkheden  neem contact met ons op.In de zomervakantie nemen wij geen feestjes aan en is het niet mogelijk om de zaal te huren.


In de maand April 2024 is het niet mogelijk ivm het 50 jarig bestaan van de speeltuin om feestjes te geven in de Speeltuin!Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor op uw kinderfeestje? Als Speeltuin faciliteren wij zelf geen activiteiten. Wel werken wij samen met Locohippo. Locohippo biedt leuke betaalbare activiteiten voor op kinderfeestjes. Wie is de Mol, Expeditie Robinson, Spionnenfeest en nog veel meer activiteiten in de speeltuin? Met behulp van een handig en compleet draaiboek word je door Locohippo geholpen bij de voorbereiding en aankleding van een origineel verjaardagsfeestje. 

 

Dit pakket is speciaal voor verjaardagen en niet bedoeld voor BSO's en scholen, hiervoor hebben we andere leuke activiteiten.

 

Neem contact op met Locohippo voor de mogelijkheden via www.locohippo.com